請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

New141

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2490|回復: 53

[酒店賽後報告] 緊急補血 - TAXI 法拉

1) Name of Agent * : Taxi

2) 囡囡名稱/代號 * : 法拉 (TST近佐敦)

3) 家用: 1200

4) 囡囡樣貌評價 * :  8 / 10

囡囡同AD相9成似, 屬幼幼可愛型, 眼大, 皮膚白滑, 四川妹

5) 囡囡身材評價 * :  9 / 10

身高約160, 彈手C波, 有D肉地, 但唔肥, 淺啡LIN, 細LIN暈, 全身都好白滑, 無公仔. 鮑魚有小小外反深色, 形狀一般.

之前食左2個MODEL級HG都DM收場, 之後就學乖左, 揀番D有好評, 細粒D既靚女黎補血, 最後揀左法拉.

上房見到法拉, 同AD相無異便安心入閘. 入去放低完D野, 我就拎個充電寶黎叉電, 法拉見狀就話佢個度有個插頭充得好快, 叫我慳番充電寶D電, 呢下值得加分.
跟手除衫去沖涼, 冇乜特別, 都係破下冰, 撚下雀, 渣下波咁. 其間, 發現法拉講野好溫柔, 有D台妹腔, 係經歷完幾個臭X MODEL之後, 搵到個溫柔靚囡囡係一種救贖.

上到床, 法拉率先進攻, 奶LIN然後一路向下, 一口含住我已經硬晒既細佬, 邊含邊望住我, 之後奶埋袋底吸皮, 好爽. 含左幾分鐘, 我扯番佢上黎, 然後一野男女大換位,
壓住法拉黎大車, 佢好配合咁伸唎過黎, 大家瘋狂咁口水交流...錫到咁上下, 我就跟手向南邊黑森林進發, 先渣波飲奶, 然後肚臍, 跟住落到黑森林...
啱啱用唎輕舔左鮑邊幾下, 囡囡已經叫左出黎, 原來佢好怕痕. 雖然鮑魚無味, 但形狀唔算十分靚, 所以我只係淺嚐左幾下就班師回朝.
上番去繼續坦克車, 車多左陣就叫法拉69, 佢雖然唔係好好俾人食鮑, 但都冇SAY NO, 笑住幫我69含. 含左幾分鐘, 見佢有小小攰, 我就叫佢上番黎上套.

戴左套, 一黎就女上, 一入去個下, 佢眉頭蹙左下, 之後講左聲: 好大!!! 我心頭暗喜, 然後十指緊扣, 等佢慢慢係上面策騎, 期間不忘攬佢落黎大車, 雙手渣波, 上中下三路同時俾我佔據.
之後轉左狗仔, 側身, 最後男上壓住黎坦克車下派彩, 濃濃既米青係法拉既窿入面爆發. 射完, 攬左陣, 小車多陣先拔出...爽

最後一齊去沖涼, 開心放低12魚, 滿足離開

翻食指數: 8/10
法拉溫柔順得人 服務好 樣都靚 但個樣對我黎講有D幼 - 有機會可以翻食

AG安排: 態度好, 回覆快, 唔錯, 希望KEEP住水準, 唔好學其他同行咁用假相

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 7威望 +63 金錢 +350 實力 +59 信賴 +61 貢獻 +53 收起 理由
dklm678 + 10 + 40 + 10 + 10 + 10 用心發帖
timothy2014 + 10 + 50 + 10 + 10 用心發帖中肯報告
Keroro88 + 9 + 50 + 5 + 7 + 9 用心發帖
HGFoodieKing + 10 + 100 + 10 + 10 + 10
zerodevil + 9 + 40 + 9 + 9 + 9 中肯報告
dicky141 + 15 + 60 + 15 + 15 + 15 中肯報告
kkyhing + 10 用心發帖

查看全部評分

回復

thx for report
回復 支持 反對

依個法拉 真係無得頂
回復 支持 反對

呢間公司近排D report都係好好,睇黎食得過
回復 支持 反對

呢排taxi囡囡都幾好, 而且聲稱係60分鐘
回復 支持 反對

kkyhing 發表於 2019-9-9 15:23
呢排taxi囡囡都幾好, 而且聲稱係60分鐘

好多都係45,呢間60又好既話真係比下去
回復 支持 反對

ching食到好野 終於可以掃走之前的不快
回復 支持 反對

sakeluka 發表於 2019-9-9 15:26

係  呢間不嬲60分鐘
其他45分鐘 好q趕  
沖完涼 前戲都冇幾分鐘就要你上套  so9sad
回復 支持 反對

恭喜師兄可以食到好野~
回復 支持 反對

45分鐘其實都夠玩, 但係都算趕, 其實囡囡唔催鐘最緊要
回復 支持 反對

mix係45定60   我未試過
佢有d囡個相頭幾正  但驚又係要軍訓式交糧

最後要用念力必d出黎
回復 支持 反對

zerodevil 發表於 2019-9-9 15:30
恭喜師兄可以食到好野~

多謝ching

其實我係spa個邊都食到好野, 只不過係hg呢邊屢遭錯折ja
vv一個其實已經回滿血

之後會幫佢獨立出個report  太撚正
回復 支持 反對

kkyhing 發表於 2019-9-9 15:30
45分鐘其實都夠玩, 但係唔駛咁趕, 其實囡囡唔催鐘最緊要

宜家對45分鐘場已經有戒心

囡囡係咁催鐘真係會軟
回復 支持 反對

alfred1999 發表於 2019-9-9 15:34
宜家對45分鐘場已經有戒心

囡囡係咁催鐘真係會軟

你去一樓一都係得30分鐘, 45分鐘睇你點分配時間
回復 支持 反對

kkyhing 發表於 2019-9-9 15:37
你去一樓一都係得30分鐘, 45分鐘睇你點分配時間

所以我宜家好少去洗樓
比較鐘意去SPA溝下靚女技師
真係好緊火時 就去搵HG

不過宜家玩上癮, 由今年7月份開始玩, 到宜家已經用左萬幾蚊...
回復 支持 反對

師兄呢次食好西, 睇師兄報告應該好滿足, 補償上次HG的不快!
回復 支持 反對

Mirror2 發表於 2019-9-9 15:53
師兄呢次食好西, 睇師兄報告應該好滿足, 補償上次HG的不快!

都係既 法拉係唔錯 乖乖女 但未到驚為天人
我諗番起同VV扑先係最爽
雖然佢係SPA場  但其實佢就係一個不折不扣既HG

樣身材服務 以HG標準黎講 我會比 9.9/10
回復 支持 反對

樣唔夠幼
回復

30, 45, 60 唔同玩法啫
回復 支持 反對

19081908 發表於 2019-9-9 19:03
30, 45, 60 唔同玩法啫

都啱 因人而異ja